22 januari 2009

Huh.....(of: Return of the oude doos)

Ik ben op dit moment toch te druk met slapen (Was weer eens te lang op school; op een hele vage manier doeken bouwen (Quote van de Instructeur: "I have never EVER seen anybody doing it like this before..?!!!) en high worden van olieverf, dus hier even een vaag plaatje die wel bij mn stemming past. Heeft niks met Vancouver te maken.. Maar met hart voor de zaak (of school)
Hier gingen een paar gekke aki studenten de school proberen te redden van de ArtEZ ondergang. . Ik sta er twee keer op (!)



Hmmm....Beetje luguber plaatje eingelijk zo .....
Nou om de boel op te vrolijken ook nog een vrolijke hippie dan, die trouwens een geniaal restaurant hebben waar je voor een 7 euro een volledig biologisch-macrobiotisch-en-nog-veelmeer-verantwoordelijk-maaltijd kan eten.



Nou, hopelijk kan ik dit weekend EINDELIJK EENS EVEN EEN FOTO MAKEN...en het zou ook nog leuk zijn om wat van Vancouver of omgeving te zien. Zoveel te doen hier. Trouwens, vandaag kreeg ik al de mogelijkheid aangeboden om ook wat van de States te zien. San Fran, Seattle, Bosten en New York zijn binnen bereik!... Leuk leuk! Nou morgen weer een spannend verhaal dames en heren! Weltrusten.

Geen opmerkingen:

visit my portfolio website here